ESC JO10-3 4 - 4 (1 - 1) BAS JO10-2
12-9-2020, 08:30 uur
Burg. Bode Sportpark, Zwolscheweg 6 A Elburg

8 doelpunten: 4-4 het was gezellig in Elburg

Vandaag de wedstrijd tegen ESC JO10-3 uit Elburg. Om 8.30 uur zou de wedstrijd beginnen dus het was vroeg vertrekken bij BAS. Gelukkig ving gastheer Fred ons goed op met een lekker kopje koffie.

7 spelers vandaag, Jasmijn was ziek, Yarah mocht weer met JO10-1 meedoen.

De wedstrijd werd wat slap gestart, we keken dan ook vrij snel en lang tegen een 1-0 achterstand aan. Lucas en Marcel kregen kansen en vlak voor rust zorgde Marcel voor de 1-1. Rust

Piotr had leider Ane beloofd vandaag 100 keer te scoren. Dat werd het net niet maar hij maakte wel de 1-2 ongeveer vanaf de cornervlag. Joran en Adam kregen een grote kans en ook Quisaino had pech, het bleef dus 1-2. Jelte zorgde voor de 1-3 en Adam pakte zijn doelpunt mee, 1-4.

Maar net als vorige week was de wedstrijd nog niet gewonnen. Elburg kwam terug tot 4-4. Er kwamen kansen voor beide teams maar het bleef bij 4-4.

Mooi potje, sportieve tegenstander, fijne scheidrechter en gastvrij ontvangen.