BAS JO10-2 - Lelystad '67 JO10-4 : 7-10

BAS JO10-2 7 - 10 (4 - 4) Lelystad '67 JO10-4
12-6-2021, 10:30 uur

Eindelijk weer voetballen

Op 3 Oktober 2020 speelde BAS JO10-2 haar laatste wedstrijd. Door alle corona maatregelen heeft de competitie lang stilgelegen. Vorige week zou JO10-2 eindelijk weer een wedstrijd kunnen spelen maar helaas, die wedstrijd werd afgelast.

Gelukkig, afgelopen zaterdag kon het weer, het was tijd om een echte wedstrijd te spelen. Zonder de gestopte Jelte en Lucas zag de selectie er iets anders uit dan in Oktober. Gelukkig heeft het team met Tijn en Duuk twee nieuwe spelers mogen verwelkomen. De mannen speelden hun eerste wedstrijd voor BAS.

De tegenstander van vandaag: SVL JO10-4 uit Lelystad. SVL was niet compleet en speelde met 1 speler minder.

BAS ging goed van start en Adam maakte snel de 1-0 en de 2-0. Maar SVL bleek niet veel last te hebben van het feit dat ze een speler minder konden opstellen. In korte tijd werd er gelijk gemaakt. 1-2 en 2-2. Opletten dus. Tijn bekroonde zijn debuut met een doelpunt, hij maakte de 3-2. En Marcel zorgde voor de 4-2. Dit moest goedkomen. Maar helaas, nog voor rust maakte SVL er 3-4 en 4-4 van. Met een gelijke stand de rust in.

Qishaino ging voetballen en Tijn pakte de keepershandschoenen op. BAS leek beter te starten en kreeg kansjes via Jasmijn, Yarah en Joran maar helaas geen doelpunt. Lelystad scoorde wel, 4-5. Na Tijn scoorde ook broer Duuk tijdens zijn debuut en BAS JO10-2 stond weer gelijk: 5-5. Het werd weer even spannend. SVL liet echter snel zien toch de betere te zijn en maakte 5-6 en 5-7. Adam bracht nadat een doelpunt van hem was afgekeurd de stand terug tot 6-7 maar dat was het dan wel. Piotr probeerde alles tegen te houden maar helaas, het ging nu hard. Lelystad scoorde nog vier keer. Drie maal in ons doel en één maal in hun eigen doel. Eindstand: 7-10.

Verloren maar toch weer een lekker gevoel. Nog even penalty's en daarna een beker limonade. We voetballen weer!