BAS JO10-2 - ASV Dronten JO10-7 : 16-5

BAS JO10-2 16 - 5 (5 - 4) ASV Dronten JO10-7
19-6-2021, 10:30 uur

Het telraam moest mee

De tweede wedstrijd voor BAS JO10-2 in de regiocup was een succesvolle wedstrijd. Na een ruststand van 5-4 won BAS de wedstrijd overtuigend met maar liefst 16-5.

Yarah was vandaag afwezig, voor de rest was iedereen aanwezig. Duuk was de eerste helft keeper, Joran keepte de tweede helft. Na het verlies van vorige week begon BAS afwachtend. Het werd vrij snel 0-2 in het voordeel van ASVD. Jasmijn (die na dit seizoen gaat stoppen helaas) zorgde voor de aansluitingstreffer: 1-2. Deze motivatie had BAS duidelijk nodig, het begon te lopen. Marcel maakte 2-2, Tijn de 3-2 en weer Marcel zorgde voor de 4-2 en de 5-2. Iedereen speelde sterk op dat moment, de wedstrijd leek al binnen. En dus werd het wat slapper. ASVD maakte 5-3 en 5-4. Rust. Joran op doel en doordat Adam niet helemaal fit was gingen de gebroeders (Duuk en Tijn) op het middenveld spelen.

Een onrustig begin zorgde voor de gelijkmaker 5-5. Maar toen ging de knop om. Piotr, Qishaino en Joran hielden achterin alles tegen. Adam deed ondanks zijn blessure wat hij kon. De gebroeders heersten op het middenveld en Marcel scoorde er op los. En Jasmijn? Jasmijn liet even zien wat voor topper ze is. Die had energie voor tien. De doelpunten vielen achter elkaar en het telraam moest erbij gepakt worden. Marcel: 6-5, Tijn: 7-5, Duuk: 8-5, Marcel: 9-5, Tijn: 10-5 en 11-5, Adam: 12-5, Tijn: 13-5, Jasmijn: 14-5, Marcel: 15-5 en Jasmijn sloot de wedstrijd af met het maken van 16-5.

Een afwachtend begin maar een uitstekend tweede deel. Goed gedaan allemaal! Volgende week nog 1 wedstrijd voor de Regiocup en dan afsluiten op 3 juli met het Oranjefestival.